
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 40 min. · Tid i alt: ca. 40 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- Tagliatelle pasta til 4 pers (tørret frisk pasta)
- 450 g kyllingefilet
- 2 fed hvidløg, hakket
- 3 spsk. hvedemel
- 2 spsk. paprika
- 2 spsk. olie
- 50g smør
- 1 stort løg
- 250 g champignion.
- 2 spsk. tomatkoncentrat eller 4 spsk. tomatpure
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 dl hvidvin
- 1,5 dl okseboullion
- 200 g. creme fraiche
- Frisk persille til pynt, fint hakket
Fremgangsmåde
- Start med at skære løg i tynde skiver, og hak hvidløg.
- Rengør champignionerne og skær dem i halve eller både efter størrelse.
- Skær herefter kyllingen i tern i mundrette stykker.
- I en dyb tallerken blandes mel, én spsk. paprika samt lidt salt og pebet.
- Vend kyllingen i melblandingen.
- Varm olien og halvdelen af smøren i en gryde eller i en høj stegepande, og steg kyllingen.
- Tag kyllingen af, og smelt det resterende smør på panden.
- Steg nu løgene på panden til de bliver en smule bløde.
- Rør champignonerne i, og steg dem til de bliver møre.
- Tilsæt hvidløg, én spsk. paprika, tomatkoncentrat, sennep, vin og boullion.
- Kom kyllingen tilbage på panden/i gryden, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
- I mens bringes en gryde med vand i kog, og pastaen koges efter anvisningen på pakken.
- Rør creme fraichen i til at sovsen og smag til med salt og peber.
- Pynt med persille før servering.