Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kyllinge stroganoff

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 40 min. ·   Tid i alt: ca. 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Tagliatelle pasta til 4 pers (tørret frisk pasta)
  • 450 g kyllingefilet
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 3 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. paprika
  • 2 spsk. olie
  • 50g smør
  • 1 stort løg
  • 250 g champignion.
  • 2 spsk. tomatkoncentrat eller 4 spsk. tomatpure
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 dl hvidvin
  • 1,5 dl okseboullion
  • 200 g. creme fraiche
  • Frisk persille til pynt, fint hakket

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære løg i tynde skiver, og hak hvidløg.
  2. Rengør champignionerne og skær dem i halve eller både efter størrelse.
  3. Skær herefter kyllingen i tern i mundrette stykker.
  4. I en dyb tallerken blandes mel, én spsk. paprika samt lidt salt og pebet.
  5. Vend kyllingen i melblandingen.
  6. Varm olien og halvdelen af smøren i en gryde eller i en høj stegepande, og steg kyllingen.
  7. Tag kyllingen af, og smelt det resterende smør på panden.
  8. Steg nu løgene på panden til de bliver en smule bløde.
  9. Rør champignonerne i, og steg dem til de bliver møre.
  10. Tilsæt hvidløg, én spsk. paprika, tomatkoncentrat, sennep, vin og boullion.
  11. Kom kyllingen tilbage på panden/i gryden, bring det i kog og lad det simre i 5 minutter.
  12. I mens bringes en gryde med vand i kog, og pastaen koges efter anvisningen på pakken.
  13. Rør creme fraichen i til at sovsen og smag til med salt og peber.
  14. Pynt med persille før servering.

Indlægsnavigation

Sød kartoffel med kyllingbaconsalat og frisk salat
Club Sandwich

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik