Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Broccoli, Gulerod, Hvidløg, Kokosmælk, Kylling, Løg, Opskrifter, Peberfrugt, Tomatpure

Kylling i rød karry

Pers: 3-4   ·   Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • Ris
  • 2-3 kyllingefileter
  • 1/2 broccoli
  • 1 peberfrugt
  • 1-2 gulerødder
  • Kinaradise
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • 6 tsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • en lille dåse (70g) tomatpure
  • 1 spsk. fiskeskovs
  • 6 Kaffir limeblade
  • evt. et par dråber sriracha, hvis du ønsker den lidt ekstra stærk

Sådan gør du:

  1. Start med at vaske og skære alle grønsager ud i mindre stykke/stave
  2. Del brocoli i mindre bukette, og hæld kogende vand over det. Lad det stå i 3 minutters tid, og hæld derefter vandet fra.
  3. Hak løget og hvidløg fint.
  4. Skræl ingefær, og brug derefter skrællerne til at skære tynde strimler af ingefæren.
  5. Skær kyllingefileterne ud i mindre stykker.
  6. I en gryde steget kyllingen.
  7. Tilføj løg og steg det med kyllingen.
  8. Tilføj nu hvidløg, ingefær og rød karrypaste og svits det i et par minutter.
  9. Tilføj kokosmælken og tomatpasta, og lad det koge op.
  10. Tilføj grønsagerne, Kaffir limeblade og fiskesovs.
  11. Smag til med salt og peber, tilføj evt. sriracha.

Velbekomme

Indlægsnavigation

Nachos med hjemmelavet salsa og guacamole
Prinsesseboller – Koldhævet rødbedeboller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik