
Pers: 3-4 · Tid: ca 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- Ris
- 2-3 kyllingefileter
- 1/2 broccoli
- 1 peberfrugt
- 1-2 gulerødder
- Kinaradise
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 cm ingefær
- 6 tsk. rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- en lille dåse (70g) tomatpure
- 1 spsk. fiskeskovs
- 6 Kaffir limeblade
- evt. et par dråber sriracha, hvis du ønsker den lidt ekstra stærk
Sådan gør du:
- Start med at vaske og skære alle grønsager ud i mindre stykke/stave
- Del brocoli i mindre bukette, og hæld kogende vand over det. Lad det stå i 3 minutters tid, og hæld derefter vandet fra.
- Hak løget og hvidløg fint.
- Skræl ingefær, og brug derefter skrællerne til at skære tynde strimler af ingefæren.
- Skær kyllingefileterne ud i mindre stykker.
- I en gryde steget kyllingen.
- Tilføj løg og steg det med kyllingen.
- Tilføj nu hvidløg, ingefær og rød karrypaste og svits det i et par minutter.
- Tilføj kokosmælken og tomatpasta, og lad det koge op.
- Tilføj grønsagerne, Kaffir limeblade og fiskesovs.
- Smag til med salt og peber, tilføj evt. sriracha.
Velbekomme