
Pers: 3-4 · Arbejdstid: ca. 15 min. · Tid i alt: ca. 45 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- Tærtedej – se opskriften på vores tærtedej her
- Kylling
- Bacon
- Broccoli
- 2 mellemstor tomater
- 3 champignoner
- 1 1/2 dl creme fraiche
- 2 tsk hvedemel
- 2 æg
- 50 g. revet mozzarella
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk timian
- 1/2 tsk salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Vask tomat og champignon og skær dem i mindre stykker.
- Steg bacon, og kom det derefter på en tallerken med et stykke papir til at tage fedtet.
- Skær kyllingen i tern og steg den på panden
- I en skål røres hvedemel og creme fraiche sammen, tilsæt derefter æg, ost, basilikum, salt og lidt peber, og rør det godt sammen.
- I en smurt tærteform, rulles tærtedejen ud.
- Fordel nu kylling og broccoli på bunden, og dernæst grønsagerne, smuldr baconen og hæld til sidst blanding over – sørg for at fordele det jævnt.
- Bag tærten i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.