
Antal: 15 stk · Arbejdstid: ca 20 min · Tid i alt: 1t 20 min Sværhedsgrad: Nem
Perfekt til morgenmad og frokost!

Det skal du bruge:
- 1/4 gær
- 6 dl lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sirup eller honning
- 1 dl. græskarkerner
- 6 dl. sigtet speltmelt
- 3,5 dl. hvedemel
Sådan gør du:
- Opløs gæren i vandet
- Tilsæt salt, sirup/honning og græskarkerner og rør rundt
- Tilsæt derefter speltmelen
- Tilsæt tilsidst hvedemelen – dejen skal være klistret, og den vil derfor ikke slippe skeen.
Stil bolledejen på køl og lad den hæve natten over eller minimum i 8 timer.
Bagning:
Form bollerne med 2 skeer – de behøver ikke være fine runde, bare læg nogle klatter på bagepladen, og bag dem i en forvarmet ovn på 175 gr. i 20-22 minutter.
VI håber I kan lide dem!