Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagepulver, Bagværk, Fuldkornshvedemel, Græskarkerner, Havregryn, Hørfrø, Hvedemel, Opskrifter, Sesamfrø, Solsikkekerner, Vegansk, Vegansk bagværk, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Knækbrød

 Tid: ca 40 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Hjemmelavet knækbrød er super lækkert, og efter min mening langt bedre end dem man kan købe i butikkerne! Dog er de to slags også svære at sammenligne, da der som sagt er ret stor forskel! Man har du ikke prøvet at lave dem før, så kan det klart anbefales!

Det skal du bruge:

  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl fuldkornshvedemel
  • 1 dl havregryn
  • 3 dl hvedemel
  • 1,5 tsk. salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl oliven olie
  • 2 dl vand

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 gr. varmluft.
  2. Bland kerne, havregryn, mel, bagepulver og salt sammen.
  3. Tilføj olie og vand og rør godt rundt.
  4. På en bageplade med bagepapir lægges massen på
  5. Fordel massen- jeg finder det nemmest at bruge et ekstra stykke bagepapir. Læg papiret øverst, så kan du fordele massen ud på pladen med hænderne. Du kan også bruge en kagerulle, men ved at bruge et ekstra stykke papir, bliver det nemmere at fordele massen.
  6. Ris dejen i den form, du ønsker dine knækbrød, så bliver det nemmere at skære ud senere.
  7. Bag dem i ovnen i ca. 18 minutter til de en gyldne.
  8. Lad dem køle af på en rist, før de skæres ud.

Velbekomme

Indlægsnavigation

Sød Kartoffelsuppe
Chili con Carne

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik