
Tid: ca 40 min · Sværhedsgrad: Nem
Hjemmelavet knækbrød er super lækkert, og efter min mening langt bedre end dem man kan købe i butikkerne! Dog er de to slags også svære at sammenligne, da der som sagt er ret stor forskel! Man har du ikke prøvet at lave dem før, så kan det klart anbefales!
Det skal du bruge:
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 0,5 dl fuldkornshvedemel
- 1 dl havregryn
- 3 dl hvedemel
- 1,5 tsk. salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl oliven olie
- 2 dl vand
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 gr. varmluft.
- Bland kerne, havregryn, mel, bagepulver og salt sammen.
- Tilføj olie og vand og rør godt rundt.
- På en bageplade med bagepapir lægges massen på
- Fordel massen- jeg finder det nemmest at bruge et ekstra stykke bagepapir. Læg papiret øverst, så kan du fordele massen ud på pladen med hænderne. Du kan også bruge en kagerulle, men ved at bruge et ekstra stykke papir, bliver det nemmere at fordele massen.
- Ris dejen i den form, du ønsker dine knækbrød, så bliver det nemmere at skære ud senere.
- Bag dem i ovnen i ca. 18 minutter til de en gyldne.
- Lad dem køle af på en rist, før de skæres ud.
Velbekomme