Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Knækbrød med tomat og chili

Antal: 15 stk ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl fuldkornshvedemel
  • 1 dl havregryn
  • 3 dl hvedemel
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk. oregano
  • 1-2 tsk. chilipulver
  • 1 dl oliven olie
  • 2 dl vand
  • en lille dåse tomatpure (70 g)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 gr. varmluft.
  2. Bland kerne, havregryn, mel, bagepulver og salt sammen.
  3. Tilføj olie og vand og rør godt rundt.
  4. På en bageplade med bagepapir lægges massen på
  5. Fordel massen- jeg finder det nemmest at bruge et ekstra stykke bagepapir. Læg papiret øverst, så kan du fordele massen ud på pladen med hænderne. Du kan også bruge en kagerulle, men ved at bruge et ekstra stykke papir, bliver det nemmere at fordele massen.
  6. Ris herefter formen på dine knækbrød, så bliver de nemmere at skære ud senere.
  7. Bag dem i ovnen i ca. 18 minutter eller til de en gyldne.
  8. Lad dem køle af på en rist, før de skæres ud.

Indlægsnavigation

Dulce de Leche – Karamel af kondenseret mælk
Pizzadej med surdej

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik