
Antal: 15 stk · Arbejdstid: 15 min. · Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 0,5 dl fuldkornshvedemel
- 1 dl havregryn
- 3 dl hvedemel
- 2 tsk. salt
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk. oregano
- 1-2 tsk. chilipulver
- 1 dl oliven olie
- 2 dl vand
- en lille dåse tomatpure (70 g)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 gr. varmluft.
- Bland kerne, havregryn, mel, bagepulver og salt sammen.
- Tilføj olie og vand og rør godt rundt.
- På en bageplade med bagepapir lægges massen på
- Fordel massen- jeg finder det nemmest at bruge et ekstra stykke bagepapir. Læg papiret øverst, så kan du fordele massen ud på pladen med hænderne. Du kan også bruge en kagerulle, men ved at bruge et ekstra stykke papir, bliver det nemmere at fordele massen.
- Ris herefter formen på dine knækbrød, så bliver de nemmere at skære ud senere.
- Bag dem i ovnen i ca. 18 minutter eller til de en gyldne.
- Lad dem køle af på en rist, før de skæres ud.