Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Knækbrød med surdej

Mindsk madspild? Når du har overskydende surdej efter at have fornyet din surdej, så lad endelig vær med at smide den ud. Brug det i stedet til nogle lækre surdejsknækbrød!

Arbejdstid: ca. 5 min. ·   Tid i alt: ca. 35 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 200 g surdej (Opskrift findes her)
  • 1 tsk salt
  • 4 spsk kerner og frø (f.eks. 2 spsk solsikkekerner, 1 spsk sesamfrø, 1 spsk hørfrø)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 150 g varmluft
  2. Bland surdej og salt
  3. Hæld det på en bageplade med bagepapir – sørg for at sprede dejen godt ud, så det er så laget er meget tyndt
  4. Prik evt knækbrødet med en gaffel, for at formindre boblerne
  5. Bland dine frø og kerner i en kop/skål ved siden af og drys det så på knækbrødet
  6. Bages i ca. 30 min, indtil det er gyldent og sprødt
  7. Lad knækbrødet køle af og del det i mindre stykker
  8. Opbevares i en lufttæt beholder

Indlægsnavigation

Mexi Buddha Bowl
Peberrodscreme med avokado

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik