Mindsk madspild? Når du har overskydende surdej efter at have fornyet din surdej, så lad endelig vær med at smide den ud. Brug det i stedet til nogle lækre surdejsknækbrød!

Arbejdstid: ca. 5 min. ·   Tid i alt: ca. 35 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 150 g varmluft
  2. Bland surdej og salt
  3. Hæld det på en bageplade med bagepapir – sørg for at sprede dejen godt ud, så det er så laget er meget tyndt
  4. Prik evt knækbrødet med en gaffel, for at formindre boblerne
  5. Bland dine frø og kerner i en kop/skål ved siden af og drys det så på knækbrødet
  6. Bages i ca. 30 min, indtil det er gyldent og sprødt
  7. Lad knækbrødet køle af og del det i mindre stykker
  8. Opbevares i en lufttæt beholder

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *