Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

Arbejdstid: ca. 30 min. Tid i alt: ca. 1 døgn. Sværhedsgrad: Nem

Vi har eksperimenteret lidt med et lækkert vegansk alternativ til karrysild. Håber i vil kunne lide den!

Det skal du bruge: 

  • 1 aubergine
  • 1,5 dl vand
  • 1,5 dl eddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 3 spsk sirup
  • 1 løg
  • 1 spsk olie
  • 2 kanelstænger
  • 10 hele nelliker
  • 2 laurbærblade
  • 2 tsk. salt

Karrydressingen:

  • 1,5 dl havrefraiche (alternativt soyayoghurt eller vores hjemmelavede soyafraiche (her)) 
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/2 mellemstort løg (finhakket)
  • 2 spsk karry
  • 1 spsk sennep
  • 1 tsk gurkemeje
  • Salt og peber
  • Evt. lidt purløg

Sådan gør du:

  1. Auberginen deles på midten (den lange side), og hver side skæres i 10-12 skiver
  2. Aubergineskiverne bages i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader alm. ovn – Til de er bløde
  3. Lav lagen, mens auberginen bager

Lage:

  1. Skær løget i ringe og tilsæt sammen med de resterende ingredienser i en gryde
  2. Kog i ca. 5 minutter
  3. Find en lufttæt beholder og skold denne med kogende vand. Når auberginerne er færdige bringes de over i beholderen og lagen tilføres
  4. Opbevar i køleskabet indtil de er kølet ned (natten over)

Efter nedkøling:

  1. Når auberginerne er kølet af laves karrydressingen
  2. Bland ingredienserne til karrydressingen sammen og smag til
  3. Hæld eddikelagen fra auberginerne (nemmest med en si)
  4. Fjern nelliker, kanelstænger og laurbærblade
  5. Bland aubergineskiverne med karrydressingen

Indlægsnavigation

Nemme honninghjerter – honningkage
Marcipan

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik