Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kanelsnurrer

Antal: 12 stk        Arbejdstid: ca 30 min      Tid i alt: : 2,5 t      Sværhedsgrad: Middel


Det skal du bruge:

Til dejen

  • 100g smør
  • 1 1/2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 2 æg
  • 1/2 dl sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 6-7 dl hvedemel

Til remoncen

  • 150 g smør
  • 2 dl sukker
  • 1,5-2 tsk kanel

Sådan gør du:

Start med at lave dejen

  1. Smelt smøren i en gryde og tilsæt herefter mælk. Når det er lunkent, hældes det over i en skål.
  2. Smuldr gæren i mælk og smøren, og rør rundt.
  3. Tilsæt æg, sukker, kardemomme, vaniljepulver og skal, og rør godt rundt.
  4. Tilsæt melen lidt af gang, og ælt dejen godt evt. med en røremaskine. Tilføj mel så dejen slipper bordet, men stadig er lidt klistert.
  5. Lad dejen hæve i 60 minutter
  6. Rør nu remoncen sammen – Bland alle ingredienserne sammen. Det er nemmest, hvis smøren har fået lov at stå ude lidt, så den er blød. Brug eventuelt en røremaskine. 
  7. Når dejen er færdig med at hæve, rulles den ud til en stor firkant.
  8. Remoncen smøres på hele firkanten
  9. Halvdelen af dejen foldes over den anden del, så vi får en dej øverst,
  10. Skær nu dejen ud i 5 cm. strimler
  11. Snor dejen, ved at dreje dejen i begge ender. Herefter vikler du dejen  rundt om hinanden et par gange og fører enden op igennem snurren.  Du kan vikle dejen rundt om to finger, når du laver snurrene.
  12. Lad dem efterhæve i 45 min.
  13. Forvarm ovnen på 180 gr. varmluft
  14. Pensel snurrene med vand og bag dem i 15-18 min.

Velbekomme

 

Indlægsnavigation

Brunede kartofler
Nemme honninghjerter – honningkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik