Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagværk, Gær, Mælk, Opskrifter, Smør, Sukker, Vaniljesukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Kanelsnurrer

Antal: 9 stk        Arbejdstid: ca 30 min      Tid i alt: : 2 t      Sværhedsgrad: Middel


Det skal du bruge:

Til dejen

  • 100g smør
  • 1 1/2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 2 æg
  • 1/2 dl sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 6-7 dl hvedemel

Til remoncen

  • 150 g smør
  • 2 dl sukker
  • 1,5-2 tsk kanel

Sådan gør du:

Start med at lave dejen

  1. Smelt smøren i en gryde og tilsæt herefter mælk. Når det er lunkent, hældes det over i en skål.
  2. Smuldr gæren i mælk og smøren, og rør rundt.
  3. Tilsæt æg, sukker, kardemomme, vaniljepulver og skal, og rør godt rundt.
  4. Tilsæt melen lidt af gang, og ælt dejen godt.
  5. Lad dejen hæve i 30 minutter
  6. Rør nu remoncen sammen – Bland alle ingredienserne sammen. Det er nemmest, hvis smøren har fået lov at stå ude lidt, så den er blød.
  7. Når dejen er færdig med at gæve, rulles den ud til en stor firkant.
  8. Remoncen smøres på hele firkanten
  9. Halvdelen af dejen foldes over den anden del, så vi får en dej øverst,
  10. Skær nu dejen ud i 5 cm. strimler
  11. Snor dejen, ved at dreje dejen i begge ende, du kan også skære dejen over på midten endnu engang, så du får to snore, man kan vikle rundt om hinanden.
  12. Lad dem efterhæve i 45 min.
  13. Forvarm ovnen på 180 gr. varmluft
  14. Kanelsnurrerne bages i 15-18 min.

Velbekomme

 

Indlægsnavigation

Andebryst med brunede kartofler
Nemme honninghjerter – honningkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter268 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk160 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik