Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kanelsnegle

Antal: ca. 20 stk ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2,5 dl mælk
  • 80 g smør
  • 2 æg
  • ca. 500 g hvedemel 
  • 80 g sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme (kan undlades)
  • 1 tsk vaniljesukker (kan undlades)

Remonce:

  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 tsk kanel

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret og kom mælk oveni for at afkøle
  2. Smuldr gæren heri
  3. Tilsæt æg, sukker, salt, kardemomme, vaniljesukker og hvedemel
  4. Ælt dejen godt til den er glat og blød
  5. Lad dejen hæve i halv til 1 time overdækket
  6. Imens dejen hæver kan du lave remoncen
  7. Bland ingredienser godt sammen til en blød masse
  8. Rul dejen ud i en rektangel der måler 35×60 cm
  9. Kom remonce på din rektangel og rul dejen stramt sammen
  10. Skær sneglene i stykker af ca. 3 cm tykkelse – Kom enden/ydre del af sneglen ind under og luk bunden, så remoncen ikke falder ud.
  11. Kom kanelsneglene på en bageplade og tryk dem lidt fladere
  12. Lad dem hæve yderligere i halv til 1 time (til de er dobbelt størrelse)
  13. Kanelsneglene bages ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter

Indlægsnavigation

Vegansk persillepesto
Vegansk bounty

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik