Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagværk, Gær, Hvedemel, Lækkerier, Mælk, Opskrifter, Smør, Sukker, Vaniljesukker

Kanelsnegle

Antal: ca 20 stk     ·    Arbejdstid: ca 30 min   ·   Tid i alt: 2 timer   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 25 g gær
  • 2,5 dl mælk
  • 80 g smør
  • 2 æg
  • ca. 500 g hvedemel 
  • 80 g sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme (kan undlades)
  • 1 tsk vaniljesukker (kan undlades)

Remonce:

  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 tsk kanel

Sådan gør du

  1. Smelt smørret og kom mælk oveni for at afkøle
  2. Smuldr gæren heri
  3. Tilsæt æg, sukker, salt, kardemomme, vaniljesukker og hvedemel
  4. Ælt dejen godt til den er glat og blød
  5. Lad dejen hæve i halv til 1 time overdækket
  6. Imens dejen hæver kan du lave remoncen
  7. Bland ingredienser godt sammen til en blød masse
  8. Rul dejen ud i en rektangel der måler 35×60 cm
  9. Kom remonce på din rektangel og rul dejen stramt sammen
  10. Skær sneglene i stykker af ca. 3 cm tykkelse – Kom enden/ydre del af sneglen ind under og luk bunden, så remoncen ikke falder ud.
  11. Kom kanelsneglene på en bageplade og tryk dem lidt fladere
  12. Lad dem hæve yderligere i halv til 1 time (til de er dobbelt størrelse)
  13. Kanelsneglene bages ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter

Indlægsnavigation

Vegansk persillepesto
Vegansk bounty

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik