Antal: ca. 20 stk ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Remonce:

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret og kom mælk oveni for at afkøle
  2. Smuldr gæren heri
  3. Tilsæt æg, sukker, salt, kardemomme, vaniljesukker og hvedemel
  4. Ælt dejen godt til den er glat og blød
  5. Lad dejen hæve i halv til 1 time overdækket
  6. Imens dejen hæver kan du lave remoncen
  7. Bland ingredienser godt sammen til en blød masse
  8. Rul dejen ud i en rektangel der måler 35×60 cm
  9. Kom remonce på din rektangel og rul dejen stramt sammen
  10. Skær sneglene i stykker af ca. 3 cm tykkelse – Kom enden/ydre del af sneglen ind under og luk bunden, så remoncen ikke falder ud.
  11. Kom kanelsneglene på en bageplade og tryk dem lidt fladere
  12. Lad dem hæve yderligere i halv til 1 time (til de er dobbelt størrelse)
  13. Kanelsneglene bages ved 200 grader varmluft i 12-15 minutter

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *