
Pers: 3-4 · Arbejdstid: 15 min. · Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Kage
- 2 æg
- 4 dl sukker
- 3 dl mælk
- 3 spsk kanel
- 1 tsk natron
- 1/2 tsk salt
- 6 dl hvedemel
- 1 spsk kaffe (kan undlades)
Glasur
Fremgangsmåde
- Æg og sukker piskes til det er lyst og luftigt
- Bland kanel, natron, salt, og mel sammen med æggemassen.
- Tilsæt mælk og rør godt.
- Smør en springform eller anden bageform og tilsæt dejen.
- Bages i 30-35 min. ved 175 grader alm. ovn. Kig til kagen undervejs, begynder den at hæve på midten, så skru lidt ned for varmen i ovnen.
- Lad kagen afkøle.
- Lav glasuren – Bland alle ingredienserne sammen og hæld over kagen.