Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kanelkage

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Kage

  • 2 æg
  • 4 dl sukker
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk kanel
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 6 dl hvedemel
  • 1 spsk kaffe (kan undlades)

Glasur

  • ca. 30 g blødt smør
  • 2 tsk kakao
  • 200 g flormelis
  • 1/2 dl kaffe (vand kan også bruges)

Fremgangsmåde

  1. Æg og sukker piskes til det er lyst og luftigt
  2. Bland kanel, natron, salt, og mel sammen med æggemassen.
  3. Tilsæt mælk og rør godt.
  4. Smør en springform eller anden bageform og tilsæt dejen.
  5. Bages i 30-35 min. ved 175 grader alm. ovn. Kig til kagen undervejs, begynder den at hæve på midten, så skru lidt ned for varmen i ovnen.
  6. Lad kagen afkøle.
  7. Lav glasuren – Bland alle ingredienserne sammen og hæld over kagen.

Indlægsnavigation

Risengrød med kanelsukker og smørklat
Klassiske Frikadeller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik