Antal: 5 ·  Arbejdstid: ca. 15 min. ·   Tid i alt: ca. 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 6 små røde æbler
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl vand
  • Rød frugtfarve
  • Lidt olie

Fremgangsmåde

  1. Vask og tør æblerne godt.
  2. Skær stilken fra og kom en “træ-spydpind” gennem æblet.
  3. Bland sukker, vand og frugtfarve i en lille gryde.
  4. Lad sukkeret smelte ved lav varme og skru så helt op, når det er smeltet.
  5. Lad det koge og tykne (ca. 5-10 min)
  6. Tjek om sukkermassen er klar ved at stikke en træpind ned i massen og kom den herefter under den kolde hane – Stivner sukkeret, så er sukkermassen klar til æblerne.
  7. Smør bagepapir med lidt smagsneutral olie.
  8. Dyp æblerne et ad gangen i sukkermassen og lad den dryppe af kort over gryden, inden du kommer æblet over på dit smurte bagepapir.

Tip: Pynt med flormelis, kokos, bånd eller andet kreativt

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *