
Antal: 5 · Arbejdstid: ca. 15 min. · Tid i alt: ca. 15 min · Sværhedsgrad: Nem
Fremgangsmåde
- Vask og tør æblerne godt.
- Skær stilken fra og kom en “træ-spydpind” gennem æblet.
- Bland sukker, vand og frugtfarve i en lille gryde.
- Lad sukkeret smelte ved lav varme og skru så helt op, når det er smeltet.
- Lad det koge og tykne (ca. 5-10 min)
- Tjek om sukkermassen er klar ved at stikke en træpind ned i massen og kom den herefter under den kolde hane – Stivner sukkeret, så er sukkermassen klar til æblerne.
- Smør bagepapir med lidt smagsneutral olie.
- Dyp æblerne et ad gangen i sukkermassen og lad den dryppe af kort over gryden, inden du kommer æblet over på dit smurte bagepapir.
Tip: Pynt med flormelis, kokos, bånd eller andet kreativt