Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Ærter, Aftensmad, Agurk, Avokado, Cashewnødder, Jackfruit, Koriander, Lime, Mango, Opskrifter, Radise, Ris, Rødløg, Salater & tilbehør, Vegansk til aften, Veganske salater & tilbehør, Vegetarisk til aften, Vegetariske salater & tilbehør

Jackfruit Buddha Bowl

Antal: 2-3 personer Tid: ca. 35 min. Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

  • 1 dåse Jackfruit
  • Barbecue sovs
  • 1,5 dl ris
  • 150 g. Salatmix
  • 1,5 dl ærter
  • 5 radiser
  • 1 rødløg
  • 1/2 agurk
  • 100g cashewnødder
  • 1 lime
  • 1/2 bundt Koriander
  • evt. 1 spsk. Teriyakisauce eller soyasovs
  • Evt. 1 Mango eller Avokado.

Sådan gør du:

  1. Kog risene efter anvisningen på pakken.
  2. Skyl grønsagerne og salaten.
  3. Skær radiserne og agurkerne ud i skiver 
  4. Jackfruiten skylles, og den hårde midte skæres fra – De er ofte formet som en trekant, hvor det ene hårde hjørne altså skæres fra.
  5. Jackfruiten steges på en pande med olie på middel-høj varme i ca. 5 minutter.
  6. Herefter skal jackfruit moses, så det trevler – jeg plejer at mose det men en gaffel
  7. Tilføj nu barbecue sovs, og rør rundt. Tilføj barbecuesauce, tilføj lidt af gangen, til du synes det er perfekt. Men jackfruiten skulle gerne få en brunere farve af det.
  8. Rist evt. Cashewnødderne, men det smager også dejligt, som de er, så derfor er dette trin smag og behag.
  9. Anret jeres Buddha Bowls, start med salat og dernæst ris, grønsager, Jackfruit og cashewnødder, top med lidt limesaft og evt. 1 spsk Teriyakisovs/soyasovs.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Burger bøffer med grønt
One pot med perlebryg, grønne linser og gorgonzola

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik