
Antal: 2-3 personer Tid: ca. 35 min. Sværhedsgrad: Middel
Det skal du bruge:
- 1 dåse Jackfruit
- Barbecue sovs
- 1,5 dl ris
- 150 g. Salatmix
- 1,5 dl ærter
- 5 radiser
- 1 rødløg
- 1/2 agurk
- 100g cashewnødder
- 1 lime
- 1/2 bundt Koriander
- evt. 1 spsk. Teriyakisauce eller soyasovs
- Evt. 1 Mango eller Avokado.
Sådan gør du:
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skyl grønsagerne og salaten.
- Skær radiserne og agurkerne ud i skiver
- Jackfruiten skylles, og den hårde midte skæres fra – De er ofte formet som en trekant, hvor det ene hårde hjørne altså skæres fra.
- Jackfruiten steges på en pande med olie på middel-høj varme i ca. 5 minutter.
- Herefter skal jackfruit moses, så det trevler – jeg plejer at mose det men en gaffel
- Tilføj nu barbecue sovs, og rør rundt. Tilføj barbecuesauce, tilføj lidt af gangen, til du synes det er perfekt. Men jackfruiten skulle gerne få en brunere farve af det.
- Rist evt. Cashewnødderne, men det smager også dejligt, som de er, så derfor er dette trin smag og behag.
- Anret jeres Buddha Bowls, start med salat og dernæst ris, grønsager, Jackfruit og cashewnødder, top med lidt limesaft og evt. 1 spsk Teriyakisovs/soyasovs.
Velbekomme!