Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Italienske kødboller

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 1 time. ·   Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Pasta til 4 personer

Kødboller

  • 750 gram hakket svine – og kalvekød
  • 80 g Rasp
  • 3 spsk. revet paramesan
  • 1 løg, finthakket
  • 1 dl mælk
  • 1 æg, pisket
  • 3 fed hvidløg , finthakket
  • 2 spsk frisk persille, finthakket
  • 30 g hvedemel, krydret med salt og peber

Sauce

  • 4 dåser flåede tomater
  • 1, 25 dl oksebouillon
  • 1,25 dl rødvin
  • 4 spsk. frisk basilikum
  • 200 g koncentreret tomatpuré
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Sauce:

  1. Start med at hakke løg, og svits i olivenolie i en gryde.
  2. Hak herefter hvidløg og basilikum fint.
  3. Blend de flåede tomat og tilføj det til gryden sammen med okseboullion, rødvin, tomatpuré, hvidløg og basilikum.
  4. Saucen bringes langsomt i kog, og når den når kogepunktet skal den simre i 10 minutter.

Kødboller

  1. Skær løg i små tern og hak hvidløg og persille fint.
  2. I en skål blandet hakket kød, brødkrummer, parmesan, løg, persille, pisket æg, hvidløg og mælk, og røres godt sammen.
  3. Farsen formes til kødboller og rulles i det krydret mel.
  4. Steg kødbollerne til de er gyldne og får en sprød skorpe.
  5. Kom kødbollerne i saucen, og lad dem simre med i minimum 10 minutter.
  6. Imens kødbollerne bliver færdige, koges pastaen efter anvisningen på pakken.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Græske frikadeller
Nemme fiskefrikadeller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik