Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Aftensmad, Champignon, Chili, Flåede tomater, Frisk basilikum, Gærflager, Gulerod, Hakkede tomater, Hvidløg, Linser, Løg, Opskrifter, Pasta, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk til aften

KødFRIsovs – vegansk bolognese

Antal 3-4 personer        Tid: ca 30-40 min     Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 500 g champignoner
  • 1 dl grønne linser
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dåse hakkede tomater
  • 140 g tomatpure
  • 1,5 dl grønsagsboulion
  • 1 håndfuld frisk basilikum (evt. 3 tsk. tørret basilikum)
  • Salt og peber
  • Pasta til 4 personer.
  • evt. chili og 1 1/2 tsk gærflager, for er mere ostet smag. 

Sådan gør du:

  1. Start med at rengøre champignonerne
  2. Hak champignonerne i en foodprocessor og steg dem derefter i en gryde til vandet er fordampet – dette kan godt tage lidt tid. 
  3. Imens koges linser og pasta efter anvisning på pakkerne.
  4. Forbedres løg og hvidløg ved at snitte det i mindre tern
  5. Når vandet ved champignonerne er fordampet tilføjes lidt olie samt løg og hvidløg, og lad det stege nogle minutter
  6. Kom hakkede tomater, tomatpuré og grønsagsboulion heri og lad det koge op. 
  7. Tilføj linserne, når de er kogt færdige. 
  8. Til sidst tilføjes alle krydderier og lad det simre i 5 minutter. 
  9. Smag til, og tilføj evt. flere krydderier, hvis du synes

Velbekomme! Server gerne med brød eller en god salat

Indlægsnavigation

Hjemmelavet salt med smag – den perfekte værtindegave
Edamamebønner med salt og citron

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support