Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegansk, Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Hjemmelavet salt med smag – den perfekte værtindegave

Salt med smag altid lækkert, og så er det også en god værtindegave! De er desværre ikke helt billige, men heldigvis kan man lave det selv! I denne opskrift finder du forskellige varianter, så du kan finde lige den, du vil have.

Salt med basilikum, oregano og timian

Det skal du bruge:

  • 200 g groft salt
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld oreganostilke
  • 1 håndfuld timianstilke

Sådan gør du:

  1. Vask krydderurterne
  2. Fjern krydderurteblandene fra stilkene
  3. Salt og alle kryderurterne blendes i en minihakker, foodprocessor eller hvad du lige har.
  4. Salten kommes på en bradepande med bagepapir i et tynd lag
  5. Salten bages/tørres ved 50 grader i 2-3 timer – sørg for at røre heri cirka hver halve time, så alt salt kan blive tørt.

Salt med basilikum

Det skal du bruge:

  • 200 g groft salt
  • 2 håndfulde basilikum

Sådan gør du:

  1. Salt og basilikum blendes i en minihakker, foodprocessor eller hvad du lige har.
  2. Salten kommes på en bradepande med bagepapir i et tynd lag
  3. Salten bages/tørres ved 50 grader i 2-3 timer – sørg for at røre heri cirka hver halve time, så alt salt kan blive tørt.

Salt med persille og hvidløg

Sådan gør du:

  • 200 g salt
  • 1 håndfuld persille
  • 6 fed hvidløg

Sådan gør du

  1. Vask persillen
  2. Fjern skralden fra hvidløgsfedene.
  3. Salt, persille og hvidløg blendes i en minihakker, foodprocessor eller hvad du lige har.
  4. Salten kommes på en bradepande med bagepapir i et tynd lag
  5. Salten bages/tørres ved 50 grader i 2-3 timer – sørg for at røre heri cirka hver halve time, så alt salt kan blive tørt.

Hvidløgssalt

Sådan gør du:

  • 200 g grov salt
  • 1 hel hvidløg

Sådan gør du:

  1. Salt og hvidløg blendes i en minihakker, foodprocessor eller hvad du lige har. 
  2. Salten kommes på en bradepande med bagepapir i et tynd lag
  3. Salten bages/tørres ved 50 grader i 3-4 timer – sørg for at røre heri cirka hver halve time, så alt salt kan blive tørt.

Ramsløgssalt

Det skal du bruge:

  • 200 g grov salt
  • 25 g ramsløg

Sådan gør du:

  1. Salt og ramsløg blendes i en minihakker, foodprocessor eller hvad du lige har.
  2. Salten kommes på en bradepande med bagepapir i et tynd lag
  3. Salten bages/tørres ved 50 grader i 2-3 timer – sørg for at røre heri cirka hver halve time, så alt salt kan blive tørt.

Indlægsnavigation

Karamelsnitter
KødFRIsovs – vegansk bolognese

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support