Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Aftensmad, Forårsløg, Frokost, Gulerod, Hakkede tomater, Hakket oksekød, Hvidløg, Løg, Opskrifter, Revet mozzarella

Fyldte squash

Pers: 4     ·    Tid: ca 20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 4 squash
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 gulerødder
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. stødt basilikum
  • Salt og peber
  • en smule revet ost

Sådan gør du

  1. Vask squashne, skær dem over på langs, og udhul derefter squashen.
  2. Skær løget ud i tern, hak hvidløg og riv gulerødderne.
  3. Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun oksekøddet.
  4. Når oksekødet er stegt færdig, tilsættes de revet gulerødder og hakkede tomater.
  5. Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 gr. varmluft.
  6. Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i squashene, og drys med ost.
  7. Bag nu de fyldte squash i ovnen i 10 minutter.
  8. Pynt med forårsløg og server straks.

Server evt. nogle ovnbagte kartofler til eller brød, eller kog eventuelt nogle ris, og bland dem med kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.

Velbekomme

Indlægsnavigation

Rød karry med blomkål og linser
Gammeldags honninghjerter – honningkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support