Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Aftensmad, Blomkål, Chili, Citron, Hakkede tomater, Hvidløg, Kokosmælk, Linser, Løg, Opskrifter, Peberfrugt, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Rød karry med blomkål og linser

Pers: 4 ·  Tid: ca. 30 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Reklame// Le Creuset

Det skal du bruge:

  • 150 g røde linser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1/2 blomkål
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 økologisk citron
  • 2-3 spsk rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Lidt olie
  • Salt

Sådan gør du

  1. Kog linserne efter anvisningerne
  2. Imens hakkes løg, hvidløg og chili
  3. Steg på det på panden i lidt olie til løgene er gennemsigtige
  4. Del blomkålen i små buketter og skær peberfrugten i strimler
  5. Kom dette på panden og steg videre
  6. Tilføj karrypasta og skællen fra citronen og steg videre et par minutter
  7. Tilføj kokosmælk og hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter
  8. Tilføj de kogte linser og lad retten simre videre i 5 minutter yderligere
  9. Smag til med citronsaft og salt

Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime

Indlægsnavigation

Vegansk bounty
Fyldte squash

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support