Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Bagværk, Gær, Hvedemel, Mælk, Opskrifter, Smør, Sukker, Vegansk, Vegansk bagværk, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Snobrød

Antal: 8 stk     ·    Arbejdstid: ca 10 min   ·   Tid i alt: 1t 10 min   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 50 g smør
  • 5 dl mælk – alternativt plantebaseret mælk eller vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • ca. 700-800 g hvedemel
  • 2 spsk olivenolie

Sådan gør du:

  1. Smelt smør i en gryde og tilsæt mælken
  2. Rør gæren ud heri
  3. Tilsæt sukker og salt og hvedemel lidt efter lidt
  4. Ælt dejen smidig og kom den i en skål smurt med olie
  5. Lad dejen hæve ca. 1 time
  6. Del dejen i 8 stykker og rul den i lange strimler, så de kan snoes omkring en snobrødspind
  7. Lav snobrødet over bålet til det er lækkert gyldent (Pas på med at sætte det direkte over ilden)
  8. Snobrødet er færdigt når det nemt slipper pinden

Indlægsnavigation

Nem coleslaw
Köfte – Kødboller inspireret af det mellemøstiske køkken

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support