Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Aftensmad, Agurk, Frokost, Opskrifter, Salater & tilbehør, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Sukker, Vegansk, Vegansk frokost, Vegansk til aften, Veganske salater & tilbehør, Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk til aften, Vegetarisk til frokost, Vegetariske salater & tilbehør, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Syltede agurker – Agurkesalat

Tid: ca 5 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 hel agurk
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • et par laurbærblade (kan undlades)

Sådan gør du:

  1. Agurken skæres i tynde skiver (Du kan med fordel benytte et mandolinjern)
  2. Agurkeskiverne vendes i salt og trækker, mens syltelagen laves
  3. Bring en gryde i kog med sukker, eddike, vand, peberkorn og laurbærblade
  4. kogen indtil sukkeret er smeltet
  5. Kom agurkeskiverne over i et skoldet glas/lufttætbeholder
  6. Syltelagen hældes den over agurkeskiverne og stilles på køl i minimum et par timer (gerne natten over)

Indlægsnavigation

Hjemmelavet Bounty
Hyldeblomstsirup

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support