Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Om os
  • Råvare indeks
Aftensmad, Cashewnødder, Citron, Fløde, Hvidløg, Kylling, Løg, Mandler, Opskrifter, Skyr, Tomatpure, Yoghurt

Chicken tikka masala

Antal: 5-6 personer     ·    Tid: ca 45 min   ·   Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

Marinade:

  • 900 g kylling
  • 2,5 dl skyr eller anden neural yoghurt.
  • 3 fed hvidløg
  • 3 tsk revet ingefær
  • 2 tsk graham masala
  • 1 spsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk citronsaft

Sauce:

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 finthakkede løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk revet ingefær
  • 140 g tomatpuré
  • 1 spsk gurkemeje
  • 50 g hakket cashewnødder (Kan udskiftes med mandler)
  • 3,5 dl vand
  • 1/2 dl madlavningsfløde
  • salt og peber efter behag

Sådan gør du:

  1. Skær kyllingen i mundrette tern.
  2. Bland skyr med knust hvidløg, revet ingefær samt chiliflager, graham masala, gurkemeje, salt og citronsaft.
  3. Bland sammen med kyllingen og lad det trække på køl i minimum 30 minutter – gerne længere (med fordel over natten for ekstra smag)
  4. Varm ovnen på 200 g varmluft og lad kyllingen bage i ca. 15 minutter.
  5. Imens kyllingen bager, kom olivenolie på panden og svits løg, hvidløg og ingefær til løgene er klare.
  6. Kom tomatpuré, gurkemeje og hakkede cashewnødder heri.
  7. Tilsæt vand og madlavningsfløde og lad det simre nogle minutter.
  8. Når kyllingen er færdig i ovnen tilsættes de og marinade i saucen.
  9. Smag til med salt og peber og lad det simre i 5 minutter.

Tip: Spis med ris, naanbrød og raita (her)

Indlægsnavigation

Bagt sød-kartoffel
Asparges med bacon

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter257 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk152 Post(s)
  • Vegansk94 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support