Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hyldeblomstsirup

Pers: 1 flaske ·  Arbejdstid: 5 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500 ml vand
  • 500 g sukker
  • 15 hyldeblomster på stilk
  • 1,5 spsk citronsyre

Fremgangsmåde

  1. Bring vandet i kog og tilsæt sukker og citronsyre
  2. Når sukkeret er opløst sættes hyldeblomsterne ned med blomsterne i væsken og stilkene opad
  3. Lad det simre ved svag varme i 30-40 min
  4. Sig hyldeblomsterne fra og kom siruppen i en ren skoldet beholder og lad den afkøle inden brug (kan holde sig i ca. 14 dage på køl)

Tip: Brug denne sirup til at lave en lækker drink kaldet Hugo (her) eller brug den til en lækker dessert f.eks. pandekager (her)

Indlægsnavigation

Syltede agurker – Agurkesalat
Nem coleslaw

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik