Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hyldeblomstsaft

Antal: 1 flaske ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: +72 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25-30 hyldeblomstskærme  
  • 2 citroner  
  • 2 spsk citronsyre
  • 500 g sukker  
  • 1,5 liter kogende vand

Fremgangsmåde

  1. Ryst hyldeblomsterne og kom dem i en stor skål (lad være med at vaske dem – blot ryst dem for visne blomster og dyr) 
  2. Skær skrællen og “det hvide” fra begge citroner og tilsæt citron”kødet” 
  3. Kom sukker og citronsyre i skålen
  4. Hæld det kogende vand over sukker og blomster og rør godt, så alt sukker kan blive opløst
  5. Lad saften trække i 3-5 dage i køleskabet 
  6. Efter 3-5 dage filteres blomsterne fra og kasseres
  7. Hæld den færdige saft i rene skoldede flasker (kan holde sig i ca. 14 dage)

Tip: Kom saften i isterningeposer, så har du en forfriskende drink gemt til senere

Indlægsnavigation

Tomatsalat med mozzarella og balsamicodressing
Bagekartofler med mexifyld

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik