Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hvid chokolademousse

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 2,25 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 150g hvid chokolade
  • 2½ dl piskefløde
  • 6 pasteurisered æggeblommer (ca. 3 bægre)
  • 30 g rørsukker
  • Pynt gerne med med frysetørret hindbær, citrontimian og sorbetis.

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave en æggesnaps, ved at piske sukker og æggeblommer sammen.
  2. Smelt herefter chokoladen over svag varme i vandbad.
  3. Held chokoladen sammen med æggesnapsen.
  4. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.
  5. Hæld den hvide chokolademousse i fire serveringsglas eller skåle, og stil chokolademoussen på køl i minimun 2 timer

Indlægsnavigation

Appelsinsalat med jordbær og granatæble
Myntegele

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik