
Antal: ca. 12 stk. · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 3 timer · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Lun mælken, så den bliver stuetemperatur
- Mælken kommes i en skål, gæren smuldres deri og røres sammen.
- De 2 æg, salt, kardemomme og sukker tilføjes, og røres godt sammen.
- Nu tilføjes det blødesmør, smuldre det gerne i, eller tilføj det i mindre stykker.
- Melen tilføjes lidt efter lidt. Når du har tilføjet omkring halvdelen, tilsættes chokoladen
- Dejen æltes godt, og kommes derefter tilbage i skålen.
- Lad dejen hæve tildækket i en time.
- Form nu bollerne og læg dem tæt, så de vokser sig sammen mens de hæver eller når du de bages.
- Lad bollerne efterhæve tildækket i 1 time.
- Forvarm i mens ovnen til 180 grader. varmluft eller 200 grader. alm. ovn.
- Pensel bollerne med mælk og bag dem i 12-15 minutter.