Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hurtigt grydebrød

Antal: 1 stk. ·  Arbejdstid: ca. 15 min. ·   Tid i alt: ca. 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 6 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 2 spsk honning (alternativt lys sirup)
  • 4 dl fuldkornshvedemel
  • 6 dl hvedemel
  • 1/2 dl solsikkekerner (Kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Gær og vand røres sammen
  2. Tilsæt salt og honning. 
  3. Bland fuldkorn- og hvedemel sammen i en skål og tilsæt lidt efter lidt. (Dejen skal være våd)
  4. Stil dejen til hævning tildækket i 1 time
  5. Varm ovnen op til 250 grader og kom støbejernsgryden herind i ca. 20 minutter, så den er gennemvarmet (Dette gør at brødet nemmere kan komme ud af gryden efter bagning.)
  6. Tag gryden ud af ovnen, kom evt. solsikkekerner i bunden og hæld dejen oveni.
  7. Bag brødet ved 250 grader i 30 minutter, og skru herefter ned til 210 grader og bag brødet i yderligere 15 minutter. 
  8. Nyd det!

Indlægsnavigation

Pita med græskmarineret kylling og tzatziki
Crispy chicken med chips

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik