Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Humus med Harissa

Personer: 6 personer ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • 4 spsk. olie 
  • 4 spsk. vand 
  • 1 spsk. tahin
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1-3 tsk. Harissa, efter efter hvor stærk du ønsker den.
  • Smag til med Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Blend kikærter, olie og vand med en stavblender eller i en blender.
  2. Tilføj tahin, citronsaft, salt og peber, og smag hummusen til.
  3. Tilføj herefter Harissen lidt efter lidt, og smag til indtil du har den ønskede styrke.

Indlægsnavigation

Hjemmelavet Tahin
Spøgelsesflødeboller med citronsmag (halloween edition)

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik