Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Nemme honninghjerter – honningkage

Antal: 20 stk. Tid: ca. 30 min + køling Sværhedsgrad: middel

Honninghjerter er noget af det hyggeligste her i juletiden. Kunne du godt tænke dig at prøve at lave dine egne, men er kommet for sent i gang med at lave en “fordej”, så er disse honninghjerter en nem, hurtig og lækker måde at lave dem på! Håber i kan lide dem!

Jeg fik ca. 20 hjerter af denne portion.

Det skal du bruge:

  • 1 dl honning
  • 1 dl brun farin
  • 2 æg
  • 125 g smør
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk hjortetaksalt
  • 9 dl hvedemel
  • Chokolade til pynt

Sådan gør du:

  1. Smelt honning og brunfarin  sammen med smør og lad det afkøle.
  2. Pisk æg, kanel, allehånde og hjortetaksalt sammen med den afkølede masse med en håndmixer.
  3. Sigt mel i massen og stil dejen på køl nogle timer.
  4. Rul nu dejen ud med en tykkelse på ca. 1 cm og stik nu dine hjerter ud.
  5. Bag dine honninghjerter i ca. 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn (eller til de er gyldne).
  6. Lad hjerterne køle af og top dem med smeltet chokolade.

Indlægsnavigation

Kanelsnurrer
Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter336 Post(s)
  • Vegetarisk195 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik