Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagværk, Brun farin, Højtider, Honning, Hvedemel, Jul, Lækkerier, Mørk chokolade, Opskrifter, Smør, Vegetar til højtider, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk Jul, Vegetariske lækkerier

Nemme honninghjerter – honningkage

Antal: 20 stk. Tid: ca. 30 min + køling Sværhedsgrad: middel

Honninghjerter er noget af det hyggeligste her i juletiden. Kunne du godt tænke dig at prøve at lave dine egne, men er kommet for sent i gang med at lave en “fordej”, så er disse honninghjerter en nem, hurtig og lækker måde at lave dem på! Håber i kan lide dem!

Jeg fik ca. 20 hjerter af denne portion.

Det skal du bruge:

  • 1 dl honning
  • 1 dl brun farin
  • 2 æg
  • 125 g smør
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk hjortetaksalt
  • 9 dl hvedemel
  • Chokolade til pynt

Sådan gør du:

  1. Smelt honning og brunfarin  sammen med margarinen og lad det afkøle.
  2. Pisk æg, kanel, allehånde og hjortetaksalt sammen med den afkølede masse med en håndmixer.
  3. Sigt mel i massen og stil dejen på køl nogle timer.
  4. Rul nu dejen ud med en tykkelse på ca. 1 cm og stik nu dine hjerter ud.
  5. Bag dine honninghjerter i ca. 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn (eller til de er gyldne).
  6. Lad hjerterne køle af og top dem med smeltet chokolade.

Indlægsnavigation

Kanelsnurrer
Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik