
Antal: 20 stk. Tid: ca. 30 min + køling Sværhedsgrad: middel
Honninghjerter er noget af det hyggeligste her i juletiden. Kunne du godt tænke dig at prøve at lave dine egne, men er kommet for sent i gang med at lave en “fordej”, så er disse honninghjerter en nem, hurtig og lækker måde at lave dem på! Håber i kan lide dem!
Jeg fik ca. 20 hjerter af denne portion.
Det skal du bruge:
- 1 dl honning
- 1 dl brun farin
- 2 æg
- 125 g smør
- 1 tsk kanel
- 1 tsk allehånde
- 1 tsk hjortetaksalt
- 9 dl hvedemel
- Chokolade til pynt
Sådan gør du:
- Smelt honning og brunfarin sammen med margarinen og lad det afkøle.
- Pisk æg, kanel, allehånde og hjortetaksalt sammen med den afkølede masse med en håndmixer.
- Sigt mel i massen og stil dejen på køl nogle timer.
- Rul nu dejen ud med en tykkelse på ca. 1 cm og stik nu dine hjerter ud.
- Bag dine honninghjerter i ca. 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn (eller til de er gyldne).
- Lad hjerterne køle af og top dem med smeltet chokolade.