Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hønsesalat

Pers: 4 · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1 dåse aspargessnitter
  • 80g mayonnaise
  • 120 g. creme fraiche
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingen med hønseboullion i ca. 25 min
  2. Skær kyllingen i tern eller træk dem fra hinanden med 2 gafler (ligesom når man laver pulled pork)
  3. Bland mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep sammen i en skål
  4. Tilføj kylling og asparges snitter til “dressingen”
  5. Smag til med salt og peber.

 

Indlægsnavigation

Salat med parmaskinke og hindbær
Amerikanske pandekager med chokoladestykker

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik