Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hjemmelavede tortillachips

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 5 min. ·   Tid i alt: 15 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 tortilla pandekager
  • 1/2 dl olie
  • 1/2 tsk. salt
  • frysepose

Fremgangsmåde

  1. Formvarm ovnen på 180 gr. alm ovn.
  2. Skær tortilla pandekagerne ud i mindre trekanter
  3. Kom trekanterne i en frysepose, tilføj olie og salt, og fordel olien og salten på tortilla pandekagerne.
  4. På en bradepande fordeles tortilla pandekagerne i ét lag på en bageplade.
  5. Bag tortilla pandekagerne i ovnen i 6-8 minutter til de er gylden brune. De bliver mere sprøde, når de køler af.
  6. Server gerne med salsa, guacamole eller creme fraiche.

Indlægsnavigation

Kyllinge-bacon salat
Sød kartoffel med kyllingbaconsalat og frisk salat

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik