Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hjemmelavet Tahin

Antal: 1 lille sylteglas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 20 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1,5 dl sesamfrø
  • 0,5 dl olie
  • 0,5 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn
  2. Spred sesamfrøene ud på en bradepande med bagepapir
  3. Bag dem i ovnen i 5-10 minutter til de er gyldne.
  4. Lad dem køle af
  5. Blend sesamfrøene med olie og salt til de har en ensartet masse (Du kan med fordel bruge en stavblender)

Tip: Tahin kan bruges i diverse retter, f.eks. i baba ganoush, hummus, falafler mv.

Indlægsnavigation

Mandelmælk
Humus med Harissa

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik