Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hjemmelavet ristede løg

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 3 store løg
  • 1 dl. hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 L smagsneutral olie (rasp eller solsikke)

Fremgangsmåde

  1. Skræl løgene og skær dem i tynde ringe ringe. 
  2. Bland hvedemel og salt, og vend løgene godt rundt i melblandingen. Ryst overskydende mel af.
  3. Varm olien op i gryden mellem 150-160 gr. Brug gerne en stor gryde, da løgene kan få det til at bruse over
  4. Fritere løgene af ved at tilføje lidt af gangen, tilføj ikke alle på én gang.
  5. Når de er fine gyldne, tages de op, og lægges på køkkenrulle. 

Skal de ikke spises med det samme, skal de køles helt af, før de kommes i en lufttæt beholder. De kan holde en ca. 5 dage i en lufttæt beholder. 

Indlægsnavigation

Taco Carnitas – Tacos med mexicansk pulled pork
Vandmelonssalat med grillost

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik