Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Basilikumspesto

Antal: 1 glas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1,5 bundt basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 25 g parmesan
  • 50 g pinjekerner
  • saften fra en halv citron samt en smule citronskal

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber – start med at tilføje 1 fed hvidløget og lidt af citronsaften, og smag til, om du synes resten skal tilføjes.
  2. Put pestoen i et glas og opbevar den i køleskabet.

Indlægsnavigation

Kartoffelsalat med karry og soltørrede tomater
Det bedste grydebrød med surdej

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik