Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hjemmelavet müsli

Tid: ca. 50 min Sværhedsgrad: Nem

\\Reklame\\ Lavet i samarbejde med Nøddebazaren.dk

Det skal du bruge:

  • 1/2 dl hørfrø
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 1/2 dl græskarkerner
  • 1/2 dl solsikkekerner
  • 1/2 dl kokosmel (kan undlades)
  • 1 spsk chiafrø
  • 4 dl grovvalset havregryn
  • 100 g cashewnødder
  • 50 g mandler
  • 50 g dadler
  • 1,5 dl sirup
  • 1,5 spsk kokosolie

Sådan gør du:

  1. Start med at grovhakke mandler og cashewnødder.
  2. Knus hørfrøene (evt. i en blender/foodprocessor)
  3. Blend dadlerne og kom dem i en gryde sammen med sirup og kokosolie
  4. Bland frø, nødder og gryn i en skål og tilsæt disse i gryden, når sirup og kokosolien er smeltet.
  5. Vend blandingen i gryden og kom dem over på en bageplade med bagepapir på.
  6. Bages i ovnen i ca. 40 min ved 150 grader alm. ovn.


Indlægsnavigation

Chili sin Carne
Pølsebrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik