Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hjemmelavet chili cheese bagels

Antal: 9 stk ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 2,5 dl vand
  • 1,5 spsk. sukker
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt, gerne flagesalt
  • 500 g. hvedemel (ca. 8,5 dl)
  • 100 g. revet cheddarost + 50 g til pynt
  • 1 tsk. tørrede chiliflager + 1/2 tsk. til pynt
  • 1 æg til pensling

Udstyr:

  • Brug gerne en hulske eller madpincet til at vende bagels under kogning (kan du lades)

Fremgangsmåde

  1. Opløs gær i vandet og tilsæt herefter sukker og olivenolie.
  2. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt til dejen er smidig og glat.
  3. Ælt 100g revet cheddar, 1 tsk salt og 1 tsk. chiliflager godt ind i dejen.
  4. Del dejen i 9 lige store dele, og form dem til boller.
  5. På køkkenbordet drysses mel, og lad bollerne hæve i overdækket af et fugtigt viskestykke i 60 minutter.
  6. Forvarm ovnen på 200 grader alm. ovn, og bring en stor gryde med vand i kog. Klargør samtidig en bageplade med bagepapir.
  7. Med fingerne prikkes et hul i midten af de formede boller. Hullet udvides til, at dine bagels har den ønsket størrelse.
  8. Når vandet bulderkoger, lægges tre bagels i vandet ad gangen. Lad bagels koge i vandet i ca. 30 sekunder, før du vender dem og lad dem koge i yderligere 30 sek. Tag dine bagels op af vandet og læg dem på bagepladen med bagepapir. Du kan med fordel bruge en hul ske.
  9. Pensl dine bagels med æg og drys cheddar og chili på toppen.
  10. Bag bagels i 25 minutter, vend bagepladen undervejs.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Smashburger
Cubano Sandwich

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik