
Antal: 18-20 stk · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 3-4 timer · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk
- 300 g kokosmel
- 250 g lys eller mørk overtrækschokolade
Fremgangsmåde
- Bland kondenseret mælk og kokosmel
- Form dine bountys til små brød og stil dem på køl i 2-3 timer
- Smelt chokoladen, dette kan gøres på flere måder enten ved brug af et vandbad, men chokoladen kan også smeltes ved at brug af mikrobølgeovn. Kom chokoladen i et glas eller en lille skål, og varm chokoladen mellem 1 og 2 minutter.
- Dyb kokosbrødene i chokoladen, smør eventuelt chokoladen på med en kniv.
- Læg kokostoppene på et stykke bagepapir og stil bountys på køl
Velbekomme!
Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.
Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.