Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Aftensmad, Bagværk, Fuldkornshvedemel, Gær, Havregryn, Hvedemel, Mælk, Opskrifter, Sirup, Smør, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk til aften

Grove burgerboller

Antal: 24 stk     ·    Arbejdstid: ca 30 min   ·    Tid i alt: ca. 1 t 45 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 50 g gær
  • 5 dl mælk
  • 1 æg
  • 75 g smør
  • 1 spsk. sirup
  • 2 tsk salt
  • 6 dl hvedemel
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl  fuldkornshvedemel
  • Æg til pensling
  • Sesamfrø til pynt

Det skal du bruge:

  1. Rør gæren ud i mælken, og tilsæt herefter æg, sirup og salt
  2. Kom herefter smøren i, men del det gerne i mindre klummer, så  er det nemmere at rører ud.
  3. Tilsæt havregryn og fuldkornshvedemelen
  4. Tilsæt nu hvedemelen lidt efter lidt, og ælt dejen godt
  5. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter
  6. Form til boller, og tryk dem flade. De hæver en del, så pas på ikke at lave dem for store.
  7. Lad bollerne  hæve i yderlige 30 min.
  8. Forvarm imens ovnen på 225 gr. varmluft.
  9. Pensel bollerne med æg og drys med sesam
  10. Bollerne bages i ca. 12 minutter.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Nem og hurtig pizzabund
Kylling i ovn med pikantost og bacon

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik