
Antal: 14 (7) stk. Tid: ca. 40 min. Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 12 stykker frossent spinat
- 6 stykker frossent grønkål
- 1/2 broccoli med stok
- 5 æg
- 6 spsk hvedemel (glutenfri alternativ: Mandelmel)
- 2 tsk salt
Sådan gør du:
- Hæld varmt vand over spinat og grønkål, så det tøs op.
- Blend grøntsagerne (f.eks. i en foodprocessor) og bland med æg, mel og salt. (“dejen” er tynd)
- Kom “dejen” på en bageplade med bagepapir i små runde klatter. Stykkerne skal være ca. 0,5 cm i tykkelsen.
- Bages ved 180 grader varmluft i ca. 30 minutter. Efter 20 minutter vendes brødene og bages i yderligere 10 minutter.
Tip: Perfekt til en lækker frokost, evt. med laks.