Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Grøntsagsbrød

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 40 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 12 stykker frossent spinat
  • 6 stykker frossent grønkål
  • 1/2 broccoli med stok
  • 5 æg
  • 6 spsk hvedemel (glutenfri alternativ: Mandelmel)
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Hæld varmt vand over spinat og grønkål, så det tøs op.
  2. Blend grøntsagerne (f.eks. i en foodprocessor) og bland med æg, mel og salt. (“dejen” er tynd)
  3. Kom “dejen” på bradepande i en tykkelse på ca. 0,5 cm
  4. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter. Efter 20 minutter vendes brødene og bages i yderligere 10 minutter
  5. Del dit brød i 8, så der er til 4 lækre sandwich/panini

Tip: Perfekt til en lækker frokost, evt. med laks eller seranoskinke

Indlægsnavigation

Tunmousse
Hjemmelavede falafler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik