Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagværk, Gær, Gulerod, Havregryn, Hvedemel, Morgenmad, Opskrifter, Rugmel, Skyr, Solsikkekerner, Spinat, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk om morgnen

Grønsagsboller med spinat og gulerødder

Det skal du bruge:

  • 200 g frossen spinat
  • 2 1/2 dl. kogende vand 
  • 2 tsk. salt
  • 1 dl. skyr
  • 50 g. gær
  • 2 spsk. olie
  • 2 revne gulerødder
  • 1 dl. solsikkekerner 
  • 1 1/2 dl. rugmel
  • 4 dl. havregryn 
  • 6-8 dl. hvedemel
  • Æg til pensling

Sådan gør du:

  1. Kog de 2 1/2 dl vand og kom det over det frosne spinatkugler.
  2. Når det er optøet, rør skyr og salt i, og herefter smuldres gæren i. 
  3. Rør de revne gulerødder, solsikkekerner, olie, rugmel og havregryn i.
  4. Tilsæt herefter hvedemelen lidt af gangen til dejen stadig er klistret, men ikke våd, og lad den dejen hæve i 30 min. 
  5. Form store boller, de må gerne være uregelmæssige, og sæt dem direkte på en bageplade og lad dem hæve yderligere 30 minutter.
  6. Forvarm ovn på 200 gr. varmluft
  7. Pensl bollerne med æg, og pynt evt. med solsikkekerner.
  8. Bag bollerne i 20 minutter
  9. Lad dem afkøle på en rist, og nyd dine nybagte boller!

Indlægsnavigation

Gift- og prinsessekage
Risotto med champignon

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik