
Pers: 3 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 30 min. · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 250g risottoris
- 2 dl hvidvin
- 2 stk grønsagsbouillon terninger
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 100 g champignon
- 100 g spinat
- 1,5 dl frosne ærter
- 1 l. vand
- Evt. lidt parmasan
Fremgangsmåde
- Kog en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i.
- Skær champignon ud i mindre stykker.
- Rist kort risene i gryden med løg og hvidløg, tilsæt herefter hvidvinen.
- Herefter tilsætter du lidt efter lidt “boullionvandet” til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig.
- Når du har tilføjet 1/4 den af vandet, tilføjes hakkede champignon, ærter og spinat.
- Forsæt med at komme vand heri, til risene klister og ikke knaser.
- Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en lille håndfuld parmesan til sidst, for at at gøre retten lidt mere cremet og lækker.