Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Appetizer, Forret, Gær, Hvedemel, Opskrifter, Salater & tilbehør, Sesamfrø, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Sukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Grissini

Antal: 30 stk.  ·    Tid: ca 1 t 45 min ·   Sværhedsgrad: Nem

En lækker sprød snack, som er perfekt som en lille forret eller til tapas! Nyd den med noget forskellig dyppelse som for eksempel en lækre hjemmelavet pesto.

Det skal du bruge: 

  • 25 g. gær
  • 25 g margarine (plantemargarine)
  • 1,5 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • ca. 5 dl hvedemel
  • evt. lidt sesamfrø til at drysse over.

Sådan gør du: 

  1. Smelt margarinen og bland med vand.
  2. Smulder gæren og tilsæt denne.
  3. Tilsæt salt og sukker og rør heri.
  4. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt den – dejen må gerne klistre en lille smule.
  5. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca 1 time.
  6. Så skal du rulle dejen i “blyantstynde” stænger og sætte dem på en bageplade.
  7. Pensel dine grissini med vand/æg/mælk eller hvad du nu har, og drys herefter lidt sesam udover.
  8. Bag dem ved 200 grader alm. ovn i ca. 8-12 min

Indlægsnavigation

Halloween fyldte peberfrugter
“Sunde pølsehorn” – perfekt til madpakken!

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik