
Antal: 30 stk. · Tid: ca 1 t 45 min · Sværhedsgrad: Nem
En lækker sprød snack, som er perfekt som en lille forret eller til tapas! Nyd den med noget forskellig dyppelse som for eksempel en lækre hjemmelavet pesto.
Det skal du bruge:
- 25 g. gær
- 25 g margarine
- 1,5 dl vand
- 1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- ca. 5 dl hvedemel
- evt. lidt sesamfrø til at drysse over.
Sådan gør du:
- Smelt margarinen og bland med vand.
- Smulder gæren og tilsæt denne.
- Tilsæt salt og sukker og rør heri.
- Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt den – dejen må gerne klistre en lille smule.
- Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca 1 time.
- Så skal du rulle dejen i “blyantstynde” stænger og sætte dem på en bageplade.
- Pensel dine grissini med vand/æg/mælk eller hvad du nu har, og drys herefter lidt sesam udover.
- Bag dem ved 200 grader alm. ovn i ca. 8-12 min