Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Grissini

Antal: 30 stk.  ·    Tid: ca 1 t 45 min ·   Sværhedsgrad: Nem

En lækker sprød snack, som er perfekt som en lille forret eller til tapas! Nyd den med noget forskellig dyppelse som for eksempel en lækre hjemmelavet pesto.

Det skal du bruge: 

  • 25 g. gær
  • 25 g margarine
  • 1,5 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • ca. 5 dl hvedemel
  • evt. lidt sesamfrø til at drysse over.

Sådan gør du: 

  1. Smelt margarinen og bland med vand.
  2. Smulder gæren og tilsæt denne.
  3. Tilsæt salt og sukker og rør heri.
  4. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt den – dejen må gerne klistre en lille smule.
  5. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca 1 time.
  6. Så skal du rulle dejen i “blyantstynde” stænger og sætte dem på en bageplade.
  7. Pensel dine grissini med vand/æg/mælk eller hvad du nu har, og drys herefter lidt sesam udover.
  8. Bag dem ved 200 grader alm. ovn i ca. 8-12 min

Indlægsnavigation

Halloween fyldte peberfrugter
Sød Kartoffelsuppe

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik