Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Gnocchi All’Amatriciana

Antal: 2 pers ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500g Gnocchi
  • 150g Bacon – helst den italienske bacon Panchetta eller Guanciale
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl hvidvin
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk chiliflager
  • Salt og peber
  • 50g Pecorino Romano

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære din bacon i tern. Bruger du Panchetta eller Guanciale skal du skære skindet af. Sørg for, at alle at ternen både indeholder kød og fedt, det er med til at gøre det saftigt og mørt.
  2. Blend de hakkede tomater, så du massen bliver fin uden og uden klumper.
  3. En pande varmes op til middel- lav varme uden fedtstof. Når panden er varm, tilsættes baconen. Rør forsigtigt rundt i baconen af og til, og steg baconen til det er sprødt.
  4. Når baconen er sprødt tilsættes hvidvinen til panden. Steg det til, at det meste af hvidvinen er fordampet, det tager ca. 3 minutter. Rør rundt i det en gang i mellem.
  5. Tilsæt nu 1 spsk. olivenolie og 1 tsk. chiliflager, og rør rundt så chilien fordeles i olien.
  6. Tilsæt herefter de flåede tomater, og lad det simre i 10-15 minutter, rør rundt af og til.
  7. Imens sovsen simre, koges Gnocchi. Bring en gryde med vand i kog, og kog Gnocchi. Der færdige, når de kommer op til overfladen.
  8. Tilføj herefter en smule salt og vær generøs med peber.
  9. Tilsæt Gnocchi til sovsen, vi brugte en si-ske dertil. Vær ikke bange for, at der kommer lidt vand i sovsen. Vend Gnocchien i sovsen og den er klar til servering!
  10. Server med flager eller revet pecorino romano

Indlægsnavigation

Burgerboller med sesam
Risottokugler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik