Pers: 6-8 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min -2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 flaske rødvin
  • 4 cl rom
  • 4 cl smagsneutral snaps (kan undlades)
  • 3 spsk. brun farin
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 1 hel stjerneanis
  • 1 kanelstang
  • 12 peberkorn
  • 6 hele nelliker
  • 1/2 tsk kardemomme
  • Mandelsplitter
  • Rosin

Fremgangsmåde

  1. Kom saften fra appelsinen i en gryde og skær appelsinen med skræl i både og kom dem ligeledes i gryden.
  2. Tilsæt rom, snaps, brunfarin, stjerneanis, kanelstang, peberkorn, nelliker og kardemomme til gryden og lad det koge op
  3. Tilsæt rødvin og lad det simre i ca. 20 min
  4. Server med mandelsplitter og rosin

Tip: Lad den stå og trækker yderligere i nogle timer eller overnatten for ekstra smag. Nyd den med lækre hjemmelavede æbleskiver

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *