Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Gløgg

Pers: 6-8 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min -2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 flaske rødvin
  • 4 cl rom
  • 4 cl smagsneutral snaps (kan undlades)
  • 3 spsk. brun farin
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 1 hel stjerneanis
  • 1 kanelstang
  • 12 peberkorn
  • 6 hele nelliker
  • 1/2 tsk kardemomme
  • Mandelsplitter
  • Rosin

Fremgangsmåde

  1. Kom saften fra appelsinen i en gryde og skær appelsinen med skræl i både og kom dem ligeledes i gryden.
  2. Tilsæt rom, snaps, brunfarin, stjerneanis, kanelstang, peberkorn, nelliker og kardemomme til gryden og lad det koge op
  3. Tilsæt rødvin og lad det simre i ca. 20 min
  4. Server med mandelsplitter og rosin

Tip: Lad den stå og trækker yderligere i nogle timer eller overnatten for ekstra smag. Nyd den med lækre hjemmelavede æbleskiver

Indlægsnavigation

Julemedister med appelsin
Chokoladeovertrukne pebernødder

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik