Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Broccoli, Citron, Frokost, Gulerod, Opskrifter, Radise, Salater & tilbehør, Sirup, Vegansk frokost, Veganske salater & tilbehør, Vegetarisk til frokost, Vegetariske salater & tilbehør

Glasnudelsalat


Pers: 2-3     ·    Tid: ca 20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Super nem, lækker og anderledes salat, som passer perfekt til grillaftnen eller som en let ret- eventuelt serveret med kylling og brød.

Det skal du bruge:

  • 1 pakke glasnudler
  • 2 gulerødder
  • 10 radiser
  • 500 gr. broccoli
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. sesamolie
  • 3 spsk. citron
  • 1 spsk. Sirup
  • 2 håndfulde blandet salat
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. Mynte

Sådan gør du:

  1. Tilbered glasnudlerne efter anvisningen på pakken
  2. Skær broccolien ud i mindre buketter, kom dem i en skål og hæld kogende vand over buketter og lade det så 3-5 minutter. Skyl efter buketter med koldt vand og lad dem dryppe af.
  3. Skær gulerødder og radiser ud i tynde skiver
  4. I en skål blandes nudlerne med olivenolie, sesamolie, citron og sirup, friskkværnet peber og salt
  5. Tilsæt herefter broccoli, gulerødder og radiser og bland det sammen.
  6. Tilsæt nu salaten.
  7. Mynten hakkes og tilføjes til salat, pynt evt. med det.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Hugo – populær drink i Tyskland
Hvid chokolade med lakridsganache

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik