Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagepulver, Bagværk, Flormelis, Hvedemel, Kakao, Lækkerier, Smør, Sødmælk, Sukker, Vegetarisk bagværk, Vegetariske lækkerier

Gift- og prinsessekage

Pers: 8-10   ·   Tid: ca. 30-40 min + afkøling   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 200 g blød smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl sødmælk
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk mandel essens
  • 2-3 tsk grøn frugtfarve eller rød frugtfarve alt efter om du vil lave en giftkage eller prinsessekage

Glasur

  • Flormelis
  • Vand
  • Kakao

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 g
  2. Pisk den bløde smør og sukker sammen med en håndmixer eller brug din røremaskine.
  3. Tilsæt nu æg, bagepulver, sødmælk og hvedemel og blend det godt sammen
  4. tilføj til sidst mandel essens og frugtfarve
  5. Smør en bradepande på 20×30 cm eller beklæd den med bagepapir og kom kagedejen heri.
  6. Bag kagen i 20-30 min eller indtil kagen ikke hænger i mere, hvis du prikker i kagen med en kagetester.
  7. Når kagen er færdigbagt, stilles den til afkøling
  8. Når kagen er kølet af, tilføjes glasur og evt. pynt.

Glasur:

Hvid: Kom flormelis i en skål og tilføj lidt vand.
– pas meget på med mængden, og tilføj meget lidt af gangen. Rør det godt rundt, og tilføj lidt mere vand, hvis den skal være tyndere.

Mørk: Kom flormelis og kakao i en skål i forholdet ca. 4 dele flormelis og 2 dele kakao og tilføj lidt vand.
– Pas meget på med mængden, og tilføj meget lidt af gangen. Rør det godt rundt, og tilføj lidt mere vand, hvis den skal være tyndere
– Tilføj mere kakao eller flormelis alt efter, hvordan du ønsker den skal være.

Indlægsnavigation

De bedste pølsehorn
Grønsagsboller med spinat og gulerødder

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik