
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 4 squash
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 gulerødder
- 1 forårsløg
- 1 tsk. chiliflager
- 1 tsk. stødt basilikum
- Salt og peber
- en smule revet ost
Fremgangsmåde
- Vask squashne, skær dem over på langs, og udhul derefter squashen.
- Skær løget ud i tern, hak hvidløg og riv gulerødderne.
- Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun oksekøddet.
- Når oksekødet er stegt færdig, tilsættes de revet gulerødder og hakkede tomater.
- Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 grader varmluft.
- Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i squashene, og drys med ost.
- Bag nu de fyldte squash i ovnen i 10 minutter.
- Pynt med forårsløg og server straks.
Server evt. nogle ovnbagte kartofler til eller brød, eller kog eventuelt nogle ris, og bland dem med kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.
Velbekomme