Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Fyldte squash

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 squash
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 gulerødder
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. stødt basilikum
  • Salt og peber
  • en smule revet ost

Fremgangsmåde

  1. Vask squashne, skær dem over på langs, og udhul derefter squashen.
  2. Skær løget ud i tern, hak hvidløg og riv gulerødderne.
  3. Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun oksekøddet.
  4. Når oksekødet er stegt færdig, tilsættes de revet gulerødder og hakkede tomater.
  5. Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 grader varmluft.
  6. Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i squashene, og drys med ost.
  7. Bag nu de fyldte squash i ovnen i 10 minutter.
  8. Pynt med forårsløg og server straks.

Server evt. nogle ovnbagte kartofler til eller brød, eller kog eventuelt nogle ris, og bland dem med kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.

Velbekomme

Indlægsnavigation

Rød karry med blomkål og linser
Gammeldags honninghjerter – honningkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik