Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Fyldte portobellosvampe

Antal: 5-6  ·    Tid: ca 20-30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 pakke bacon
  • 4-6 store portobello svampe
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 3 tomater
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 150 g feta
  • Citronsaft
  • 1 tsk. basilikum
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Varm ovnen på 200 grader varmluft.
  • Vask portobellosvampene og skær stokken af, gem dem til fyldet
  • Steg bacon på en pande, og læg det til side.
  • Snit rødløg og persille fin, hak tomaterne, og kom dem i en skål
  • Skær festa ud i mindre tern og tilsæt det i blandingen, og rør det godt sammen.
  • Knus bacon, og tilføj også det til blanding.
  • Tilsæt nu olivenolie, citronsaft, basilikum salt og peber
  • Kom blandingen på svampene og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter

Håber i kan lide dem, velbekomme!

Indlægsnavigation

Pølsehorn m. havregryn
Spanske ris med rejer

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik