
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 45 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 4 peberfrugter
- 500 g hakket oksekød eller plantefars
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 gulerødder
- salt og peber
- en smule revet ost
Fremgangsmåde
- Vask peberfrugterne, skær toppen af, og rens det for kerner.
- Skær løget ud i tern og riv gulerødderne.
- Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun køddet.
- Når kødet er stegt færdig, tilsættes de revet gulerødder og hakkede tomater.
- Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 gr varmluft.
- Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i peberfrugterne, hvorefter der smuldres ost over.
- Bag peberfrugterne i ovn i 15 minutter.
Server evt. nogle ovnbagte kartofler til eller brød, eller kog eventuelt nogle ris, og bland dem med kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.
Velbekomme