Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Gulerod, Hakket oksekød, Hvidløg, Løg, Peberfrugt, Revet mozzarella, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Fyldte peberfrugter med oksekød eller plantefars

Pers: 4     ·    Tid: ca 45 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 4 peberfrugter
  • 500 g hakket oksekød eller plantefars
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 gulerødder
  • salt og peber
  • en smule revet ost

Sådan gør du:

  1. Vask peberfrugterne, skær toppen af, og rens det for kerner.
  2. Skær løget ud i tern og riv gulerødderne.
  3. Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun køddet.
  4. Når kødet er stegt færdig, tilsættes de revet gulerødder og hakkede tomater.
  5. Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 gr varmluft.
  6. Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i peberfrugterne, hvorefter der smuldres ost over.
  7. Bag peberfrugterne i ovn i 15 minutter.

Server evt. nogle ovnbagte kartofler til eller brød, eller kog eventuelt nogle ris, og bland dem med kødet før fyldet puttes i peberfrugterne.

Velbekomme

Indlægsnavigation

Vandmelonsalat med mjøddressing
Vegansk salatdressing

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik