
Pers: 4 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 45 time · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 4 peberfrugter
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 gulerødder
- salt og peber
- en smule revet ost.
Fremgangsmåde
- Vask peberfrugterne, skær toppen af, og rens det for kerner, herefter skæres ansigtet eller mønsteret ud, hvortil du skal bruge en lille kniv
- Skær løget ud i tern, hak hvidløg og riv gulerødderne.
- Svits løgene på panden, tilsæt herefter hvidløg og brun oksekøddet.
- Når oksekødet er stegt færdig, tilsættes de revet gulerødder og hakkede tomater.
- Lad væsken koge ind, og imens tændes ovnen på 200 gr. varmluft.
- Når væsken er kogt ind, puttes fyldet i peberfrugterne, hvorefter der drysses med ost.
- Bag peberfrugterne i ovnen i 15 minutter.
Server gerne med nogle ovnbagte kartofler eller brød til, eller kog nogle ris og bland dem sammen med kødet før fyldet blandes i peberfrugterne.