
Pers: 3-4 · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. en time · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- En bakke salat
- 250 g små kartofler
- 100 g. salatost (gerne en blok)
- 100 g sukkerærter
- 2 forårsløg
- 2-3 spsk. græskarkerner
Fremgangsmåde
- Vask og rens dine kartofler og kog dem i ca. 20-30 minutter og lad dem køle af (evt. i koldt vand hvis det skal gå stærkt)
- Mens kartoflerne koger, skylles salat, sukkerærter og forårsløg
- Forårsløgene skæres i mindre ringe
- Skær nu salatosten ud i mindre tern
- Anret nu din salat, start med salat, dernæst kartofler, sukkerærter, forårsløg, salatost og til sidst drysses græskarkerner over.
Server evt. med en lækker dild og purløgsdressing og brød