Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Frisk kartoffelsalat med salatost

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. en time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • En bakke salat
  • 250 g små kartofler
  • 100 g. salatost (gerne en blok)
  • 100 g sukkerærter
  • 2 forårsløg
  • 2-3 spsk. græskarkerner

Fremgangsmåde

  1. Vask og rens dine kartofler og kog dem i ca. 20-30 minutter og lad dem køle af (evt. i koldt vand hvis det skal gå stærkt)
  2. Mens kartoflerne koger, skylles salat, sukkerærter og forårsløg
  3. Forårsløgene skæres i mindre ringe
  4. Skær nu salatosten ud i mindre tern
  5. Anret nu din salat, start med salat, dernæst kartofler, sukkerærter, forårsløg, salatost og til sidst drysses græskarkerner over.

Server evt. med en lækker dild og purløgsdressing og brød

Indlægsnavigation

Vegetariske rødbededeller
Nem figensalat

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik